TEMPhouse+ Compact Living: een woning voor de 21ste eeuw.
Mooi, strak, compact, modulair en comfortabel.

TEMPsolutions introduceert TEMPhouse+ Compact Living een moderne modulaire woning.

TEMPhouse+ Compact Living is ons modulaire antwoord op de steeds krapper wordende woningmarkt.
Een TEMPhouse+ Compact Living is dan ook een volledige modulaire woning voor 1 à 2 personen of een eenoudergezin, op een compact aantal vierkante meters. Hoeveel vierkante meters dat zijn, dat bepaald u. De woning is volledig elektrisch en opgebouwd uit hoogwaardige materialen. Door zijn specifieke opbouw gaat een TEMPhouse+ Compact Living bij normaal gebruik zonder problemen minimaal 40 jaar mee. De TEMPhouse+ Compact Living kan dus circulair worden toegepast op verschillende woningbouwprojecten. Door zijn lichte gewicht is hij, indien van toepassing, probleemloos te verplaatsen van locatie naar locatie. Net zoals onze standaard TEMPhouse is een TEMPhouse+ Compact Living plug and play. Als de juiste voorzieningen aanwezig zijn kan de woning op dezelfde dag als dat hij geplaatst wordt nog bewoond worden.

Een TEMPhouse+ Compact Living is geschikt voor vrijwel alle woongroepen. Ouderen, starters, hulpbehoevenden, gehandicapten, spoedzoekers, recreatief,  arbeidsmigranten, allemaal kunnen ze prettig wonen in een TEMPhouse+ Compact Living.
In een TEMPhouse+ Compact Living is alles gelijkvloers. Er zijn dus geen trappen of drempels die bepaalde woongroepen buitensluiten.

Een TEMPhouse+ Compact Living is modulair. Dus als u aan de buitenzijde een bepaalde houtsoort of materiaal in gedachten heeft als gevelbekleding dan kunnen wij dat eenvoudig in het ontwerp veranderen en aanbrengen. Wilt u een extra raam of een binnenwand op een andere plaats, daar waar mogelijk voeren wij dit voor u uit.

Onze TEMPhouses hebben niet alleen een zeer lange levensduur maar bestaan ook uit volledig recyclebare onderdelen. Aan het eind van zijn looptijd is ieder onderdeel weer apart te verwerken of te hergebruiken.

Een TEMPhouse is gasvrij en volledig elektrisch. Een TEMPhouse is dan ook ideaal voor het aansluiten op zonnepanelen. En als u voor zonnepanelen kiest zorgt u er automatisch voor dat uw woning een lagere ecologische stempel drukt op het milieu. Een win win situatie voor mens en natuur.

Wilt u meer informatie? neem dan contact met ons op. U kunt uw gegevens invullen onder aan deze pagina.

TEMPhouse+ Compact Living Construction

Een TEMPhouse+ Compact Living modulaire woning is volledig recyclebaar

TEMPhouse+ Compact Living modulaire woning is volledig elektrisch en werkt perfect in combinatie met zonnepanelen

Wonen in een TEMPhouse+ Compact Living modulaire woning is gunstig voor uw portemonnee en het milieu

TEMPhouse+ Compact Living Optimum

TEMPhouse Compact Living Extra

TEMPhouse+ Compact Living

TEMPhouse+ Compact Living Large


TEMPsolutions mag de doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken gevraagde contact, in overeenstemming met de Privacy verklaring