TEMPhouse +

TEMPhouse+: een woning voor de 21ste eeuw.
Mooi, strak, compact en comfortabel.

TEMPsolutions introduceert TEMPhouse+ een moderne modulaire woning.

TEMPhouse+ is ons antwoord op de steeds krapper wordende woningmarkt.
Een TEMPhouse+ is dan ook een volledige woning voor 1 à 2 personen of een eenoudergezin, op een compact aantal vierkante meters. Hoeveel vierkante meters dat zijn, dat bepaald u. De woning is volledig elektrisch en opgebouwd uit hoogwaardige en volledig recyclebaar materialen. Door zijn specifieke opbouw gaat een TEMPhouse+ bij normaal gebruik zonder problemen minimaal 40 jaar mee. De TEMPhouse+ kan dus circulair worden toegepast op verschillende tijdelijke woningbouwprojecten. Door zijn lichte gewicht is hij probleemloos te verplaatsen van locatie naar locatie. Net zoals onze standaard TEMPhouse is een TEMPhouse+ plug and play. Als de juiste voorzieningen aanwezig zijn kan de woning op dezelfde dag als dat hij geplaatst wordt nog bewoond worden.

Een TEMPhouse+ is geschikt voor vrijwel alle woongroepen. Ouderen, starters, hulpbehoevenden, gehandicapten, spoedzoekers, recreatief,  arbeidsmigranten, allemaal kunnen ze prettig wonen in een TEMPhouse+.
In een TEMPhouse+ is alles gelijkvloers. Er zijn dus geen trappen of drempels die bepaalde woongroepen buitensluiten.

Een TEMPhouse+ is modulair. Dus als u aan de buitenzijde een bepaalde houtsoort of materiaal in gedachten heeft als gevelbekleding dan kunnen wij dat eenvoudig in het ontwerp veranderen en aanbrengen. Wilt u een extra raam of een binnenwand op een andere plaats, daar waar mogelijk voeren wij dit voor u uit.

Wilt u meer informatie? neem dan contact met ons op. U kunt uw gegevens invullen onder aan deze pagina.

TEMPhouse+ een moderne modulaire woning

TEMPhouse+ in een TEMPconstruction


TEMPsolutions mag de doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken gevraagde contact, in overeenstemming met de Privacy verklaring


Over Temp Solutions

TEMPsolutions de specialist op het gebied van bijzondere woning vraagstukken. Wij bieden onder andere betaalbare modulaire woningen, meerlaags bouwen en complete inrichtingen voor modulaire wooneenheden.

Klantenervaringen

TEMPsolutions - Modulaire woningen
De plaatsing van de eenheden verliep voorspoedig. Door de makkelijke centrale aansluitpunten was de woning meteen van water en elektriciteit voorzien. De TEMPhouses waren dan ook direct bewoonbaar.

Contact informatie

TEMPsolutions
Tuinstraat 24
1654JW Benningbroek
Telefoon: 0229-591309
Mobiel: 06-23986110
Mail naar: info@tempsolutions.nl

Privacyverklaring

Blog en nieuws