TEMPhouse: Onderhoudsarme modulaire woningen

TEMPsolutions introduceert TEMPhouse. Een een mooie compacte verplaatsbare woning of woonruimte. Met zijn stevige, strakke en onderhoudsarme buitenzijde plus de efficiënte indeling van het TEMPhouse, compleet voorzien van alle noodzakelijke aansluitingen, is ons TEMPhouse het antwoord op uw woonvraagstukken.

De term “modulaire woning” krijgt een nieuwe betekenis met het TEMPhouse. Het gemak waarmee de woning kan worden aangepast naar uw wensen geeft u als opdrachtgever veel vrijheid en een hoge mate van betrokkenheid bij de ontwikkeling van uw eigen TEMPhouse.

Een TEMPhouse is te verkijgen in drie standaard modellen.

  • TEMPhouse ca. 28m²
  • TEMPhouse Large ca. 36m²
  • TEMPhouse Optimum ca. 49m²

Onze TEMPhouses kunnen ook zonder problemen gekoppeld worden zodat u een woning kunt creëren met een door u gewenste oppervlakte.

Wat de toepassing ook wordt van uw TEMPhouse, in overleg met u vinden wij altijd de juiste indeling. Enkele mogelijkheden hoe u een TEMPhouse kunt inzetten:

Door zijn robuuste en onderhoudsarme opbouw is een TEMPhouse de beste keuze voor het huisvesten van uw werknemers. Makkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Plug and play. Als de juiste voorzieningen aanwezig zijn is de woning binnen een half uur te betrekken.

Een zorgkamer of woning. Aan of bij een woning voorzien van een slaapgedeelte en badkamer, afhankelijk van de situatie, makkelijk te plaatsen en later weer te verwijderen.

Samen met u kijken wij naar de afmeting van de woning, de verschillende leefruimtes en de lichtinval. Wilt u wonen in een betaalbare starterswoning of tijdelijke woning tot de bouw van uw uiteindelijke woning klaar is? TEMPhouse is de oplossing!

De ideale oplossing voor deze doelgroep: TEMPhouse+ Optimus

Een TEMPhouse kan men eigenlijk beschouwen als een mobiele studio of appartement. Een perfecte woning voor studenten om dicht bij hun hoge school of universiteit een comfortabele plek voor zichzelf te hebben.

De ideale oplossing voor deze doelgroep: TEMPHouse Large

een thuis ver van huis. Het interieur van een TEMPhouse, sober of chique, één of twee slaapkamers, etc., de keuze is aan u. Door zijn duurzame en robuuste buitenkant is het onderhoud van uw vakantiewoning minimaal.

Kom eens langs bij ons om de mogelijkheden te bespreken voor het bouwen van uw eigen unieke TEMPhouse waar u en uw gezin jaren plezier van zult hebben.

Wat voor woning of verblijfsruimte u ook nodig heeft TEMPhouse is de oplossing.
Een TEMPhouse is een gezonde investering die zijn waarde behoudt.

Bekijk op onze pagina TEMPconstruction voor de mogelijkheden om de TEMPhouses in lagen op te bouwen.


TEMPsolutions mag de doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken gevraagde contact, in overeenstemming met de Privacy verklaring