Temp furniture

TEMPfurniture: Geen zorgen

Bij TEMPsolutions doen wij niet alleen aan ontzorgen maar denken wij ook aan geen zorgen. TEMPsolutions introduceert: TEMPfurniture.

Uw woning of woningen moeten natuurlijk voorzien worden van mooie en praktische meubels. U kunt zelf op zoek gaan naar meubels maar dit kost tijd en energie die u misschien niet tot uw beschikking heeft.

Met TEMPfurniture bieden wij u de oplossing. Wij zoeken en stellen de juiste meubels samen voor uw woning of woningen. In overleg met u zoeken wij naar de juiste stijl, afwerking en kwaliteit van de meubelen.

TEMPfurniture gaat zelfs nog een stap verder dan meubels. Ook uw wanden kunt u in verscheidene designs uitzoeken. Wij maken in onze TEMPhouses gebruik van zeer duurzame en onderhoudsarme wanden. Maar dit hoeft niet te betekenen dat de wanden een degelijke uitstraling hoeven te hebben.

Ook de vloerafwerking is in verschillende designs aan te brengen en natuurlijk in verschillende kwaliteiten. Een moderne witte keuken of misschien iets met kleur, u bepaalt hoe het interieur van uw TEMPhouse uiteindelijk wordt.

Gaat u uw TEMPhouse toepassen als een TEMPoffice dan kan TEMPsolutions natuurlijk ook de juiste kantoormeubelen voor u regelen.
Zakelijk of speels? Alles is mogelijk.

Neem contact met ons op wat wij voor u kunnen betekenen of vraag via het onderstaande contact formulier extra informatie aan.


TEMPsolutions mag de doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken gevraagde contact, in overeenstemming met de Privacy verklaring


Over Temp Solutions

TEMPsolutions de specialist op het gebied van bijzondere woning vraagstukken. Wij bieden onder andere betaalbare modulaire woningen, meerlaags bouwen en complete inrichtingen voor modulaire wooneenheden.

Klantenervaringen

TEMPsolutions - Modulaire woningen
De plaatsing van de eenheden verliep voorspoedig. Door de makkelijke centrale aansluitpunten was de woning meteen van water en elektriciteit voorzien. De TEMPhouses waren dan ook direct bewoonbaar.

Contact informatie

TEMPsolutions
Tuinstraat 24
1654JW Benningbroek
Telefoon: 0229-591309
Mobiel: 06-23986110
Mail naar: info@tempsolutions.nl

Privacyverklaring

Blog en nieuws

 • TEMPberging
  TEMPberging
  Een opdrachtgever die onze vakantiewoningen had gezien, gaf ons opdracht om een aantal...
 • TEMPhouse zorgeenheid
  TEMPhouse zorgeenheid
  In opdracht van de Gemeente Hoorn afdeling WMO hebben wij een aantal op...
 • TEMPvakantie in je eigen TEMPhouse
  TEMPvakantie in je eigen TEMPhouse
  Voor een opdrachtgever hebben wij een speciaal naar zijn wensen ingerichte vakantie TEMPhouse...