TEMPconstruction: Meerlaags bouwen.

Speciaal voor onze TEMPhouse en TEMPhouse+ hebben wij een modulaire constructie die perfect aansluit bij ons TEMPhouse.

TEMPsolutions vindt dat een modulaire woning ook echt modulair moet zijn.
Dat betekent dat een TEMPhouse zeer robuust is en gebouwd op kwaliteit zodat deze zonder problemen bij normaal gebruik jaren sterk en mooi blijft, ook als deze zeer vaak verplaatst wordt of van eigenaar wisselt.

Van onze opdrachtgevers die graag optimaal gebruik willen maken van hun locatie kregen wij dan ook vaak de vraag of wij de TEMPhouses ook boven op elkaar kunnen stapelen. Dat kunnen we. Maar wij doen dat met dezelfde gedachte die wij ook op onze TEMPhouses hebben toegepast: MODULAIR

Dus ook voor de TEMPconstruction geldt; hoe vaak deze ook van locatie of eigenaar wisselt, net zoals een TEMPhouse, de constructie zonder problemen jarenlang op- en afgebouwd kan worden zonder kwaliteitsverlies.

Wilt u een extra mooie gevel tegen de zijkanten van de TEMPconstruction dan kunnen wij deze aanbieden in vele soorten materialen en variaties. Ook deze gevels bouwen wij geheel modulair op zodat zij zonder problemen meeverhuizen naar een andere locatie of eigenaar.

TEMPconstruction

Ook onze TEMPhouse+ Compact Living woningen kunnen in onze TEMPconstruction worden geplaatst.
Provincies, gemeentes en woningcorporaties komen steeds meer tot de conclusie dat het aanvullen van hun woning voorraad met modulaire woningen een perfecte oplossing is voor het op korte termijn oplossen van hun woning tekorten. TEMPsolutions heeft, na overleg met deze instanties, een plan ontwikkeld wat perfect aansluit op het steeds meer in opkomst zijnde flex-wonen concept. Vanwege de hoge kwaliteit van onze woningen, de lange levensduur en de makkelijke verplaatsbaarheid van alle onderdelen van onze TEMPconstruction, sluiten onze TEMPhouse woningen en TEMPconstructie volledig aan bij het nieuwe circulaire bouwen.

Bent u geïnteresseerd in dit plan? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.


TEMPsolutions mag de doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken gevraagde contact, in overeenstemming met de Privacy verklaring