TEMPconstruction

TEMPconstruction: Meerlaags bouwen.

Speciaal voor onze TEMPhouse en TEMPhouse+ hebben wij een modulaire constructie die perfect aansluit bij ons TEMPhouse.

TEMPsolutions vindt dat een modulaire woning ook echt modulair moet zijn.
Dat betekent dat een TEMPhouse zeer robuust is en gebouwd op kwaliteit zodat deze zonder problemen bij normaal gebruik jaren sterk en mooi blijft, ook als deze zeer vaak verplaatst wordt of van eigenaar wisselt.

Van onze opdrachtgevers die graag optimaal gebruik willen maken van hun locatie kregen wij dan ook vaak de vraag of wij de TEMPhouses ook boven op elkaar kunnen stapelen. Dat kunnen we. Maar wij doen dat met dezelfde gedachte die wij ook op onze TEMPhouses hebben toegepast: MODULAIR

Dus ook voor de TEMPconstruction geldt; hoe vaak deze ook van locatie of eigenaar wisselt, net zoals een TEMPhouse, de constructie zonder problemen jarenlang op- en afgebouwd kan worden zonder kwaliteitsverlies.

Wilt u een extra mooie gevel tegen de zijkanten van de TEMPconstruction dan kunnen wij deze aanbieden in vele soorten materialen en variaties. Ook deze gevels bouwen wij geheel modulair op zodat zij zonder problemen meeverhuizen naar een andere locatie of eigenaar.

TEMPconstruction

Ook onze TEMPhouse+ Compact Living woningen kunnen in onze TEMPconstruction worden geplaatst.
Provincies, gemeentes en woningcorporaties komen steeds meer tot de conclusie dat het aanvullen van hun woning voorraad met modulaire woningen een perfecte oplossing is voor het op korte termijn oplossen van hun woning tekorten. TEMPsolutions heeft, na overleg met deze instanties, een plan ontwikkeld wat perfect aansluit op het steeds meer in opkomst zijnde flex-wonen concept. Vanwege de hoge kwaliteit van onze woningen, de lange levensduur en de makkelijke verplaatsbaarheid van alle onderdelen van onze TEMPconstruction, sluiten onze TEMPhouse woningen en TEMPconstructie volledig aan bij het nieuwe circulaire bouwen.

Bent u geïnteresseerd in dit plan? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.


TEMPsolutions mag de doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken gevraagde contact, in overeenstemming met de Privacy verklaring


Over Temp Solutions

TEMPsolutions de specialist op het gebied van bijzondere woning vraagstukken. Wij bieden onder andere betaalbare modulaire woningen, meerlaags bouwen en complete inrichtingen voor modulaire wooneenheden.

Klantenervaringen

TEMPsolutions - Modulaire woningen
De plaatsing van de eenheden verliep voorspoedig. Door de makkelijke centrale aansluitpunten was de woning meteen van water en elektriciteit voorzien. De TEMPhouses waren dan ook direct bewoonbaar.

Contact informatie

TEMPsolutions
Tuinstraat 24
1654JW Benningbroek
Telefoon: 0229-591309
Mobiel: 06-23986110
Mail naar: info@tempsolutions.nl

Privacyverklaring

Blog en nieuws

 • TEMPberging
  TEMPberging
  Een opdrachtgever die onze vakantiewoningen had gezien, gaf ons opdracht om een aantal...
 • TEMPhouse zorgeenheid
  TEMPhouse zorgeenheid
  In opdracht van de Gemeente Hoorn afdeling WMO hebben wij een aantal op...
 • TEMPvakantie in je eigen TEMPhouse
  TEMPvakantie in je eigen TEMPhouse
  Voor een opdrachtgever hebben wij een speciaal naar zijn wensen ingerichte vakantie TEMPhouse...