Opgeleverde projecten

Opgeleverde projecten

TEMPhouse,

Vanuit onze productiehal leveren wij met behulp van  Transportbedrijf Kees Koopman onze TEMPhouses op de door u aangewezen locatie af. Indien mogelijk plaatst “Kees” de TEMPhouse met de kraan op zijn wagen en anders wordt de TEMPhouse met behulp van een kraan neergezet. Goed gecoördineerd op de afgesproken datum heeft u als opdrachtgever geen omkijken naar de plaatsing van de TEMPhouses. Als de juiste aansluitingen aanwezig zijn dan zorgen wij voor de rest.

Een TEMPhouse is een lichtgewicht, niet qua kwaliteit en uitstraling maar qua kilo’s. Door zijn lage gewicht is hij ondanks zijn soms forse afmeting zonder problemen vrijwel overal te plaatsen. Je hebt daarvoor natuurlijk wel een kundige kraanmachinist nodig. Deze TEMPhouse is tussen de bomen door keurig netjes op zijn plek geplaatst.

Zorgwoning, kangaroowoning of een aanleunwoning? Een TEMPhouse is door zijn modulaire opbouw de perfecte keus. U kunt uw TEMPhouse zelf indelen naar uw eigen persoonlijke wens of wat voor uw situatie het beste is. Deze in Hoogwoud Noord-Holland geplaatste L-vormige TEMPhouse kangaroo woning is voorzien van een aparte slaapkamer, badkamer met toilet, plaatsingsruimte voor een was- en droogmachine, keuken en zeer ruime woonkamer. Wilt u zelf een kangaroo of zorgwoning bij uw huis of bedrijf plaatsen? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Zelfs voor een mooi vakantiewoning draaien wij onze hand niet om.
Voor een opdrachtgever hebben wij een speciaal op maat gemaakte vakantie TEMPhouse gebouwd. Licht van gewicht en makkelijk te transporteren, de woning was dan ook in 1 dag getransporteerd en geplaatst.

Over Temp Solutions

TEMPsolutions de specialist op het gebied van bijzondere woning vraagstukken. Wij bieden onder andere betaalbare modulaire woningen, meerlaags bouwen en complete inrichtingen voor modulaire wooneenheden.

Klantenervaringen

TEMPsolutions - Modulaire woningen
De plaatsing van de eenheden verliep voorspoedig. Door de makkelijke centrale aansluitpunten was de woning meteen van water en elektriciteit voorzien. De TEMPhouses waren dan ook direct bewoonbaar.

Contact informatie

TEMPsolutions
Tuinstraat 24
1654JW Benningbroek
Telefoon: 0229-591309
Mobiel: 06-23986110
Mail naar: info@tempsolutions.nl

Privacyverklaring

Blog en nieuws