Opgeleverde projecten

TEMPhouse,

Vanuit onze productiehal leveren wij met behulp van  Transportbedrijf Kees Koopman onze TEMPhouses op de door u aangewezen locatie af. Indien mogelijk plaatst “Kees” de TEMPhouse met de kraan op zijn wagen en anders wordt de TEMPhouse met behulp van een kraan neergezet. Goed gecoördineerd op de afgesproken datum heeft u als opdrachtgever geen omkijken naar de plaatsing van de TEMPhouses. Als de juiste aansluitingen aanwezig zijn dan zorgen wij voor de rest.

Een TEMPhouse is een lichtgewicht, niet qua kwaliteit en uitstraling maar qua kilo’s. Door zijn lage gewicht is hij ondanks zijn soms forse afmeting zonder problemen vrijwel overal te plaatsen. Je hebt daarvoor natuurlijk wel een kundige kraanmachinist nodig. Deze TEMPhouse is tussen de bomen door keurig netjes op zijn plek geplaatst.

Zorgwoning, kangaroowoning of een aanleunwoning? Een TEMPhouse is door zijn modulaire opbouw de perfecte keus. U kunt uw TEMPhouse zelf indelen naar uw eigen persoonlijke wens of wat voor uw situatie het beste is. Deze in Hoogwoud Noord-Holland geplaatste L-vormige TEMPhouse kangaroo woning is voorzien van een aparte slaapkamer, badkamer met toilet, plaatsingsruimte voor een was- en droogmachine, keuken en zeer ruime woonkamer. Wilt u zelf een kangaroo of zorgwoning bij uw huis of bedrijf plaatsen? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Zelfs voor een mooi vakantiewoning draaien wij onze hand niet om.
Voor een opdrachtgever hebben wij een speciaal op maat gemaakte vakantie TEMPhouse gebouwd. Licht van gewicht en makkelijk te transporteren, de woning was dan ook in 1 dag getransporteerd en geplaatst.

TEMPhouse maakt ook zorgeenheden op maat. Het liefst zorgen we zo lang mogelijk voor onze geliefden. Maar in sommige gevallen zijn de woningen niet meer geschikt om de zorg thuis te kunnen uitvoeren. Door het plaatsen van een TEMPhouse zorgeenheid bij de woning. Krijgt iemand de rust en extra ruimte om hun kind of partner zolang mogelijk bij zicht te houden.

Heeft u een locatie in België of Duitsland waar uw TEMPhouse moet komen te staan? Geen probleem. Een TEMPhouse voelt zich overal thuis en wordt voor iedereen die er in komt te wonen een huis. Grenzen doen daar niets aan af. Deze TEMPhouse staat op een mooie locatie in België,