Klantenervaringen

Op deze pagina leest u ervaringen van klanten van TEMPsolutions

TEMPsolutions - Modulaire woningen
De plaatsing van de eenheden verliep voorspoedig. Door de makkelijke centrale aansluitpunten was de woning meteen van water en elektriciteit voorzien. De TEMPhouses waren dan ook direct bewoonbaar.

“Door de strakke planning en coördinatie van TEMPsolutions stonden al onze TEMPhouses nog voor het middaguur op de door ons aangewezen plaatsen.
Ik ben meer dan tevreden met deze prestatie en blij met onze nieuwe aanwinsten.”
Dhr. Wit

“Een mooi woning voor een mooie prijs. Ik heb mijn TEMPhouse aangeschaft omdat ik hem mooi vindt en omdat ik woonruimte voor mijn werknemers nodig heb.”
Dhr. Langedijk

“Ik zocht een betaalbare, mooie en comfortabele woning waardoor ik dicht bij mijn bedrijf en kinderen kon blijven wonen. Mijn TEMPhouse woning overtreft al mijn verwachtingen. Een grote slaapkamer, ruime toilet en badkamer, grote woonkamer met keuken en een prachtig terras waarop ik lekker van de zon kan genieten.”

Dhr. de Groot

“Flexibel, accuraat, professioneel en ook nog eens een betaalbaar kwalitatief hoogwaardig product. Zo wil ik mijn ervaring met TEMPsolutions omschrijven”

Dhr. J. van Laethem

“Door een zorgeenheid aan onze woning te plaatsen kan ons kind beter en comfortabeler verzorgd worden in en bij onze eigen woning. Wij zijn dan ook heel blij met onze TEMPhouse zorgeenheid”

fam. Ostrowski