TEMPhouse zorgeenheid

In opdracht van de Gemeente Hoorn afdeling WMO hebben wij een aantal op maat gemaakte TEMPhouse zorgeenheden geproduceerd. Deze eenheden bestaan uit een aangepaste slaap- en badkamer. De TEMPhouse zorgeenheden werden met behulp van een kraan in 1x achter de woning tegen de aangepaste gevel geplaatst. Nadat alles is aangesloten zijn de TEMPhouse zorgeenheden praktisch gebruiksklaar. Ze hoeven enkel nog aangekleed te worden met de aangepaste meubels. Bent u geïnteresseerd wat wij voor uw gemeente kunnen betekenen of uw privé situatie. Informeer naar uw mogelijkheden 0229-591309 of info@tempsolutions.nl.

Geef een reactie

Over Temp Solutions

TEMPsolutions de specialist op het gebied van bijzondere woning vraagstukken. Wij bieden onder andere betaalbare modulaire woningen, meerlaags bouwen en complete inrichtingen voor modulaire wooneenheden.

Klantenervaringen

TEMPsolutions - Modulaire woningen
De plaatsing van de eenheden verliep voorspoedig. Door de makkelijke centrale aansluitpunten was de woning meteen van water en elektriciteit voorzien. De TEMPhouses waren dan ook direct bewoonbaar.

Contact informatie

TEMPsolutions
Tuinstraat 24
1654JW Benningbroek
Telefoon: 0229-591309
Mobiel: 06-23986110
Mail naar: info@tempsolutions.nl

Privacyverklaring

Blog en nieuws