TEMPhouse zorg- of kangaroo woning

Laatst hebben wij een mooie L-vormige TEMPhouse kangaroo woning geplaatst op de Herenweg te Hoogwoud (Noord-Holland). De eigenaar van deze TEMPhouse kangaroo woning is een aardbeien kweker die graag dichtbij en betrokken bij zijn bedrijf wil blijven terwijl de volgende generatie het bedrijf overneemt. De woning is voorzien van een aparte slaapkamer, badkamer met toilet, plaatsingsruimte voor een was- en droogmachine, keuken en zeer ruime woonkamer. Het mooie hardhouten terras bij zijn woning hebben wij ook meteen geregeld. TEMPsolutions staat dan ook voor ontzorgen en  totaal oplossingen. Wilt u zelf een kangaroo of zorgwoning bij uw huis of bedrijf plaatsen? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Geef een reactie

Over Temp Solutions

TEMPsolutions de specialist op het gebied van bijzondere woning vraagstukken. Wij bieden onder andere betaalbare modulaire woningen, meerlaags bouwen en complete inrichtingen voor modulaire wooneenheden.

Klantenervaringen

TEMPsolutions - Modulaire woningen
De plaatsing van de eenheden verliep voorspoedig. Door de makkelijke centrale aansluitpunten was de woning meteen van water en elektriciteit voorzien. De TEMPhouses waren dan ook direct bewoonbaar.

Contact informatie

TEMPsolutions
Tuinstraat 24
1654JW Benningbroek
Telefoon: 0229-591309
Mobiel: 06-23986110
Mail naar: info@tempsolutions.nl

Privacyverklaring

Blog en nieuws